Permanente Make-Up

Specialiste Nathalia van der Ark brengt de Permanente Make-up heel precies aan. Met vast hand krijgt u een strakke eyeliner of mooie nagebootste wenkbrauwhaartjes.
Stacks Image 2775
De behandeling
Bij Permanente Make Up Nederland - by Nathalia worden alle nieuwe pigmentaties in twee behandelingen gezet. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. In twee tot drie behandelingen kan er meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA creme* begint de pigmentatie.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Belangrijk vooraf!
Drink drie dagen van tevoren geen of zo weinig mogelijk alcohol. De dag ervoor en de dag zelf in ieder geval niet. Mocht u bloedverdunners nemen, drink dan een uur voor de behandeling een glas appelsap. Ook als u van uzelf weet dat u makkelijk bloedt, neem dan een glas appelsap. Baadt het niet, schaadt het niet!
Het is altijd mogelijk om een paracetamol of Saridon te nemen. Geen 'echte' aspirine omdat aspirine het bloed verdunt, paracetamol heeft die eigenschap niet, dus die kan wel genomen worden om de eventuele pijn ietwat te verzachten.
Onze prijzen zijn voor 2 nabehandelingen.

* EMLA creme kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Het beste is om dit vrij dik een half uur voor de behandeling aan te brengen.

Wenkbrauwen: elke behandeling 1/3 van de tube aanbrengen. 
Lippen: wij adviseren 2 tubes.
Eyeliner: De EMLA creme mag niet in de ogen komen. Breng zelf de creme dus niet aan op de ogen.


Nabehandeling
Na de behandeling krijgt u een nabehandelingsformulier mee, waarin staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt van ons een naverzorgingsproduct. Tevens dient u de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water op het behandelde gebied, niet zwemmen, geen sauna, etc.