COSMETISCH

Wenkbrauwen

Wij bepalen samen met u de juiste vorm en kleur van de wenkbrauwen. Met de gekozen kleur tekent Nathalia de vorm die bij uw gezicht past. U ziet dan direct hoe het eruit zal gaan zien. Als u heeft aangegeven het eens te zijn met vorm en kleur, wordt begonnen met pigmentering. De nieuwste technieken worden toegepast, zoals de hairstroke techniek, waarbij haartjes op een hele natuurlijke manier aangebracht worden.

Eyeliner

De eyeliner kan alleen tussen de wimperhaartjes aangebracht worden, de zogenaamde "infralash" of als een dun lijntje of juist meer aangezet worden, breed en meer opvallend. Wij geven u advies, u bepaalt!

MEDISCH

Tepel- en tepelhof (areola)
Het reconstrueren van een tepel en tepelhof is een extra specialisatie. Wij kunnen die heel nauwkeurig nabootsen zodat het bijna of soms niet eens te zien is dat ze gepigmenteerd zijn.

Litteken
Na een haartransplantatie kan bij mannen het litteken zichtbaar zijn. In het litteken kunnen we natuurgetrouwe haartjes in de juiste kleur pigmenteren. Het litteken is amper meer te zien!

Alopecia
Mensen die Alopecia hebben kunnen veel bereiken met Permanente Make Up, zoals wenkbrauwen en eyeliners. Hiermee kun je het gezicht weer meer laten spreken.

Eerst een informatieve afspraak?
Weet u nog niet zeker of permanente make-up iets voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken? Heeft u oude PMU die u gecorrigeerd wilt hebben?  U kunt een intake-afspraak maken van 15 minuten. Deze afspraak is gratis.Nathalia spreekt Nederlands, Spaans, Frans, Duits en Engels.
Stacks Image 2125

Vergunning GGD

Nathalia van der Ark heeft voor Instituut voor Huidverzorging Tête à Tête in Vinkeveen de wettelijk benodigde vergunning van de GGD om Permanente Make Up te mogen aanbrengen.
Ook voor Esthetica Breda is de vergunning verleend.
Zie
www.veiligpmu.nl.